3k Elektro ble etablert i 2004 av Jan Olav Langenes, som har over 30 års erfaring i bransjen. Virksomheten har siden starten hatt et sterkt fokus på deg som kunde og dine ønsker. Vi har siden starten ønsket å gi deg de beste råd og hatt fokus på trygg og omforent gjennomføring, enten om prosjektet er to stikkontakter, eller 8 etasjer.

3K Elektro har i dag 23 dyktige medarbeidere som leverer kvalitet, kunnskap og kreativitet. Vi ønsker at din opplevelse av oss skal være så trygg som mulig. Vi har til enhver tid alle bransjens nødvendige autorisasjoner.

3K Elektro sine medarbeidere kurses og oppdateres kontinuerlig. Vi har i tillegg til gode og pålitelige medarbeidere, et stort nettverk av gode samarbeidspartnere som gir oss muligheten til å tilbyde et komplett tjenestespekter for deg.

3K Elektro AS er medlem av NELFO, som er en arbeidsgiverforening, som har rundt 1450 medlemsbedrifter, med til sammen ca. 27.000 ansatte. Totalt omsetter NELFOs medlemsbedrifter for om lag 30 milliarder kroner i året. Som bransjeorganisasjon arbeider NELFO for at bransjen skal utføre sine oppdrag med høy faglig kvalitet som fremmer sikkerheten i de elektriske installasjonene i Norge.