Mathallen på Vulkan:

Mathallen Vulkan er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender.

3K Elektro har prosjektert og gjennomført Mathallen å Vulkan for eiendoms/by-utvikler Aspelin Ramm. Selve lokalitetene er gjennomført i en gammel industrihall langs Akerselva. Aspelin Ramm utrolig kreative prosjektledere, gjorde dette til en fantastisk inspirerende og omfattende leveranse vi er svært stolte av.

Mathallen Vulkan hadde ved overlevering, lokaler for 30 leietakere. Herav 14 fult utstyrte restaurantkjøkken og 12 bar og utsalgssteder, samt opplærings kjøkken til Kulinarisk akademi. Vi hadde ved innspurten av prosjektet opp til 30 elektrikere dag og natt for levering til åpningsdagen 02.10.2012. Et av våre mest kompliserte og omfattende prosjekter, sett i forhold til areal, lokaler og byggetid.

 

KNX-styrt enebolig med ALT av funksjoner og litt til:

I løpet av 2016 0g 2017, har vi prosjektert og installert et super komplekst el- anlegg i en enebolig på ca. 500m2 her i Oslo. Kunden ønsket et moderne el-anlegg, der huset tar egne avgjørelser og har en lavterskel betjeningsvennlighet.

Huset styres via et KNX-anlegg fra ABB. Alle styringsfunksjoner og brytere er fra ABB sin design serie. Huset har over 200 direkte styrte funksjoner, herav persienne, gasspeiser, lys, vannvarme, el-varme, lyd-anlegg, porttelefon, dører, porter mm.

Huset med husets løsninger og utrykk, inkludert et utendørs parkområde, kan beskrives som VAKKERT!

Trådløst smarthus, med Futurehome (www.futurehome.no)

I løpet av 2017, har vi prosjektert og installert 4 større anlegg med vår nye samarbeidspartner Futurehome.

 

Et eldre rekkehus i Groruddalen:

Fullverdig integrering av varme, lys og dørstyring og alarmfunksjoner. Rekkehuset har i tillegg mange spennende LED lys løsninger, gjennomtenkt effektbelysning. Alt selvfølgelig styrt via App.