3K Elektro utfører alle typer oppdrag innen elektro og svakstrøm i Oslo og omegn. 3K opplever en positiv vekst av både større og mindre oppdrag.
Denne veksten har vi siden starten av, ønsket å ivareta med egne ansatte, som har gode lønns- og arbeidsvilkår. Vi har siden 2004 vært en bedrift, som ser løsninger og ikke problemer.
3K Elektro ønsker at de ansatte skal ha mulighet til egenutvikling, og ha kollegaer som har samme gode betingelser som en selv.

3K Elektro AS: kvalitet, kunnskap og kreativitet
3K Elektro innehar alle offentlige godkjenninger og sertifiseringer. Alle våre ansatte kurses regelmessig (flere ganger årlig). I alle relevante forskrifter, HMS rutinger og førstehjelp.
VI kan og tar derfor på oss de aller fleste typer oppdrag, enten det er fra anleggsavdelingen, eller mer spesialiserte oppdrag fra service avdelingen.
Som for eksempel:
Smarthus – Vi lever flere typer løsninger for smarthusanlegg, vi er aller best på KNX- anlegg, for de komplekse løsningene. Til Futurehome (www.fururehome.no) for de enklere med lavere bruker grensesnitt.
Boliger – Store og små boliger, hus og hytter. Med mindre utvidelser, modernisering, ny installasjon. Enkle til komplekse løsninger med nye moderne løsninger.
Leiligheter – Enkle oppussingsoppdrag mindre utvidelser. Samt nye leiligheter eller hele borettslag.
Elbilladere – Enkle laderuttak på vegg til store anlegg (for eksempel i borettslag). Med smarte løsninger med forbruksmålere og intelligente fordelingsnøkler hvis begrenset kapasitet på strømnettet.
Kontorer – Alle typer oppdrag.
Industri – Alle typer oppdrag, alt fra prosessanlegg, bryggerier, fabrikker osv.
Prosjektering – Vi utfører mindre prosjektering oppdrag på egne jobben, eller at vi flere solide samarbeidspartnere, som bistår i de aller største prosjektene.
Kulturhus – Vi bygger både kinoer, teatersaler og forsamlingslokaler.
Datarom – Vi har spesialkompetanse på likerettere og datarom installasjoner.
Opplæring – 3K elektro er lærlingbedrift, vi deltar også aktivt som sensor for bransjeorganisasjonens opplæringsorgan for lærlinger.
Serviceoppdrag – Alle typer oppdrag.

 

 

Ring oss for en prat, så finner vi en løsning som passer for deg!
Kontaktinformasjon: klikk her